Kategori | Fra bladet, Nyheter

Dugnad i Monga

Dugnad i Monga

Simonette og Alf Håland reiste denne uken til den lille byen Monga lengst nord i området norske baptister har drevet misjonsarbeid siden 1920.  Et av målene med turen er  sette i stand en ødelagt vannforskyning til det lokale sykehuset.

Av Arild Harvik

Det pensjonerte misjonærekteparet skal være i Monga noen uker, hun for å bistå arbeidet på sykehuset, han for å hjelpe til med nødvendig vedlikeholdsarbeid.

13. februar kommer Harald Edvardsen også til Monga. Edvarsen, som har vært misjonær i Kongo bruker sin ferie til denne turen. Sammen med Alf skal han hjelpe til med å sikre vannforsyning til sykehuset, dessuten sørge for strømforsyning i et bolighus. De kommer hjem i begynnelsen av mars.

Denne innsatsen i Monga blir finansiert av egne gaveinntekter. Vi er glade og takknemlig for gaver til helse- og sykearbeidet i Bas-Uele. Først og fremst blir gavene brukt til innkjøp av medisiner, men det er også rom for den innsatsen som Simonette, Alf og Harald skal gjøre. Gavene i 2012, øremerket til CBCN’s helsearbeid beløp seg til kr 554 552. Vi har all grunn til å takk alle som var med og bidro til dette flotte resultatet.

Share

 

Arkiv

BLINK 2014

Arrangementer neste 14 dager

apr
24
fre
all-day Kurs: Medietrening for ungdom @ Holtekilen folkehøgskole
Kurs: Medietrening for ungdom @ Holtekilen folkehøgskole
apr 24 – apr 26 all-day
Mer informasjon Share
all-day Orangekonferansen @ Atlanta
Orangekonferansen @ Atlanta
apr 24 – mai 2 all-day
Mer informasjonShare
17:00 Hovedstyret @ Det Norske Baptistsamfunn
Hovedstyret @ Det Norske Baptistsamfunn
apr 24 @ 17:00 – apr 25 @ 21:00
Share

View Calendar

Annonser

Reklame her!