Kategori | Fra bladet, Nyheter

Dugnad i Monga

Dugnad i Monga

Simonette og Alf Håland reiste denne uken til den lille byen Monga lengst nord i området norske baptister har drevet misjonsarbeid siden 1920.  Et av målene med turen er  sette i stand en ødelagt vannforskyning til det lokale sykehuset.

Av Arild Harvik

Det pensjonerte misjonærekteparet skal være i Monga noen uker, hun for å bistå arbeidet på sykehuset, han for å hjelpe til med nødvendig vedlikeholdsarbeid.

13. februar kommer Harald Edvardsen også til Monga. Edvarsen, som har vært misjonær i Kongo bruker sin ferie til denne turen. Sammen med Alf skal han hjelpe til med å sikre vannforsyning til sykehuset, dessuten sørge for strømforsyning i et bolighus. De kommer hjem i begynnelsen av mars.

Denne innsatsen i Monga blir finansiert av egne gaveinntekter. Vi er glade og takknemlig for gaver til helse- og sykearbeidet i Bas-Uele. Først og fremst blir gavene brukt til innkjøp av medisiner, men det er også rom for den innsatsen som Simonette, Alf og Harald skal gjøre. Gavene i 2012, øremerket til CBCN’s helsearbeid beløp seg til kr 554 552. Vi har all grunn til å takk alle som var med og bidro til dette flotte resultatet.

Share

 

Arkiv

BLINK 2014

Arrangementer neste 14 dager

sept
5
fre
12:00 Regional ledersamling Trondheim @ Trondheim Baptistkirke
Regional ledersamling Trondheim @ Trondheim Baptistkirke
sept 5 @ 12:00 – sept 6 @ 16:00
Først ut med regionalt lederfokus i år er Midt-Norge, der en samles allerede 5.-6. september. Fredag 5. september blir det fokus på lederen som sjelesørger. Rune Stray som arbeider som institusjonsprest på Institutt for sjelesorg[...]
sept
6
lør
10:00 2. generasjonskurs @ Calvary Chin Church, Hamar
2. generasjonskurs @ Calvary Chin Church, Hamar
sept 6 @ 10:00 – 16:00
Hvordan tenker vi veien framover? Hvordan skal vi bevare de unge i troen og gi de rom i menigheten til å utvikle seg til fremtidens menighetsledere? Spørsmålene melder seg i enhver menighet, men denne gangen[...]
sept
12
fre
17:00 Hovedstyremøte @ Det Norske Baptistsamfunn
Hovedstyremøte @ Det Norske Baptistsamfunn
sept 12 @ 17:00 – sept 13 @ 21:00
Share

View Calendar

Annonser

Reklame her!