Kategori | Nyheter

Tilbake etter vellykket misjonstur

Tilbake etter vellykket misjonstur

Anne Britt Eines arrangerte i privat regi misjonstur til Kongo i januar og februar. Gruppen er nå tilbake i Norge og kan fortelle om spennende dager i Kongo.

Av Roger Dahl

Gruppa reiset inn til Kongo i slutten av januar, og kom først til byen Buta, som er regionhovedstad i Bas Uele, lengst nord i Kongo. Derfra gikk turen på motorsykkel mot nordvest. Det var lagt inn hviledager og besøk i lokale menigheter ved kirkesentrene i Likati og Bondo, før gruppen fortsatt nordover til Monga.

I Monga møtte en Simonette og Alf Håland, som reiste til Kongo rett over nyttår for å gjøre frivillig arbeid. I løpet av oppholdet i Monga var det også lagt inn en tur opp til Ndo, helt på grensen mot Sentral-Afrika. I Ndo kunne gruppen besøke gravstedet til misjonær Synnøve Andersen, som døde i Afrika for en del år siden. Tilbake i Monga var det feiring av Simonette Hålands 70-årsdag og etterhvert ble det retur til Bondo hvor hele gruppen ble hentet ut med fly.

I løet av snaue tre uker er nesten 600 kilometer tilbakelagt på motorsykkel, mange nye og spennende opplevelsser har gruppen fått med seg, og forhåpentligvis et styrket misjonsengasjement.

På bildet er gruppen sammen med Kombowo , som er president i den lokale baptistkirken, og noen av dem om var sjåfører.

Share

 

Arkiv

BLINK 2015

Arrangementer neste 14 dager

feb
5
fre
17:00 Hovedstyret @ Det Norske Baptistsamfunn
Hovedstyret @ Det Norske Baptistsamfunn
feb 5 @ 17:00 – feb 6 @ 21:00
Det Norske Baptistsamfunns hovedstyreShare

View Calendar

Annonser

Reklame her!