Tag Archive | "dåp"

Den dagen ble fire døpt, og fem lagt til menigheten…

Tags: ,

Den dagen ble fire døpt, og fem lagt til menigheten…


Det var flott å feire kirkens fødselsdag med dåp og medlemsopptakelse, rapporteres det fra pastor Anne Marie Søderqvist.

Første pinsedag ble en stor dag for Vikna Baptistmenighet.  Fire personer ble døpt, tre menn i sin beste alder og ei ung jente. Disse fire sammen med pastor Anne Marie Søderqvist, som forrettet dåpshandlingen, f.v.  Åge Hatland, Kjetil Winje, Jan Otto Walaunet og Miriam Sandø.

 

Vikna Baptistmenighet skal i slutten av august markere at pastor Anne Marie Søderqvist blir pensjonist. Hun blir boende på Rørvik videre og menigheten er i prosess med å finne hennes etterfølger som pastor.

Medlemsopptakelse

Etter dåpen ble alle fire ønsket velkommen i menigheten sammen med Marit Sande, som er døpt før.

 

 

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Den dagen ble fire døpt, og fem lagt til menigheten…

Dåp i Bergen

Tags: ,

Dåp i Bergen


Baptistmenigheten i byen har gledet seg over dåp to søndager på kort tid.

– Det var flotte begivenheter i menigheten. 14. juni døpte vi to karenere, 21. juni tre vietnamesere. Det var Thoung Le som døpte vietnameserne. Alle fem er blitt tillagt menigheten. I juni har vi da hilst sju nye medlemmer velkommen!

IMG_3841Det er pastor Åge Frantzen som melder dette.

 

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Dåp i Bergen

Feiret dåp i baptistmenigheten på Otta

Tags: , ,

Feiret dåp i baptistmenigheten på Otta


Søndag 8 april hadde vi gleden av å døpe Joseph Hood, sier pastor Steinar Botten i Sel Baptistmenighet.

Joseph Hood kommer opprinnelig fra Australia. Joseph har bodd i Norge i noen år, er gift og bosatt i nabokommunen. Etter at han hadde besøkt menigheten på to tre møter, spør han om det var mulig å bli døpt, forteller Steinar Botten og fortsetter:

– Selv om Joseph aldri hadde tilhørt noe kirkesamfunn, var han ikke ny på vegen, men la for dagen et brennende engasjement og vitnesbyrd om sin Gudstro. Hver dåp er en fest, men sjelden møter man en dåpskandidat som var så vel forberedt til denne handling som Joseph, sier Botten og avslutter:

– Vi takker Herren for alle som lar seg innvie til å tjene Ham.

 

 

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Feiret dåp i baptistmenigheten på Otta

Gladmeldinger fra Porsgrunn

Tags: , , ,

Gladmeldinger fra Porsgrunn


Les inspirerende nytt om bønneseminar med Bjørn Olav Hansen, dåp og fellesmøter i Grenland.

Pastor Magne Hultgren forteler:

– Nå til helgen, 11-12. april skal vi ha Bønneseminar med Bjørn Olav Hansen. Menighetene i Grenland står sammen om arrangementet, og hittil har ca. 65 personer meldt seg på seminaret på lørdag. Der vil vi også ha Ikon-utstiling. Ragnhild Grønseth fra Skien, og Marit Olsen fra Porsgrunn har blitt gode Ikon-malere. De stiller ut flere av sine vakre Ikoner i Porsgrunn Baptistkirke lørdag under Bønneseminaret.

– Vil også meddele den gode nyhet at vi hadde dåp i Porsgrunn Skjærtorsdag.  Ei dame på 67 år døpt.  Vi har hatt dåpsundervisning i menigheten, seks personer har deltatt. Pastor Tor L. Rønneberg har utarbeidet og holdt undervisningen som var over tre samlinger. En av deltagerne, Åse Johansen, ønsket å bli døpt i påsken. Hun er vokst opp som menighetsbarn i Kvæfjord. Det siste året har hun vært aktivt med i vår menighet. Nå ønsket hun å følge Jesus i dåpen, og bli med i vår menighet. Vi takker Gud for Åse Johansen, og håper at de andre som vært til undervisning også vil melde seg til dåp.

– Skjærtorsdag hadde vi felles nattverdsgudstjeneste med baptistmenighetene i Grenland. Pastor Dag Eiel Kristoffersen talte Guds ord. Det ble en godt besøkt, og inspirerende gudstjeneste.

 

 

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Gladmeldinger fra Porsgrunn

Dåp og medlemsopptak

Tags: , , ,

Dåp og medlemsopptak


Flere menigheter forteller om dåp, og vi bringer gjerne gode meldinger videre.

Av Roger Dahl

Søndag den 24. august var det dåp på Sommarøy. Emma Turpeinen ønsket å bli døpt. I forbindelse med det ble Emma, sammen med Charlotte Eidem Hansen, ønsket velkommen inn i menigheten. Charlotte lot seg døpe på påskeleiren på Rivermont 2014.

Fredag 17. oktober ble to ungdommer døpt i Baptistkirken Oppdal. Både Linda Eriksen og Martin Haugset har vært en del av ungdomsmiljøet en periode, og valgte denne fredagen å følge Kristus i dåpen.
– Dåpen ble foretatt i ungdomsmøtet, sier pastor Ulf Magne Løvdahl og fortsetter med å fortelle at hele menigheten var invitert. Han synes det var viktig at også de andre ungdommene kunne se og oppleve en bibelsk dåp. James P. Crockett fra Bible Baptist Chuch, Hendersonville, Tennessee, menigheten har besøk av et team derfra, deltok i dåpshandlingene.

Søndag 16. november feiret Hamar Baptistmenighet dåp. Arnold Sadiki hold et sterkt vitensbyrd om hvordan Gud kan forandre menneskers liv, og at han selv nå har valgt å bli døpt. Menigheten gleder seg over arbeidet som gjøres og at unge mennesker tar imot Jesus.

Bildetekst:
Charlotte Eidem Hansen og Emma Turpeinen ble bedt for og ønsket velkommen til Sommarøy baptistmenighet. Foto: Astrid Turpeinen

Share

Posted in Fra bladet, NyheterKommentarer er skrudd av for Dåp og medlemsopptak

Dåp og himmellengsel i Oppdal

Tags: , ,

Dåp og himmellengsel i Oppdal


Fredag 17. oktober  ble to ungdommer døpt i Baptistkirken Oppdal. 

Av Roger Dahl

Både Linda Eriksen og Martin Haugset har vært en del av ungdomsmiljøet en periode, og valgte denne fredagen å følge Kristus i dåpen.

– Dåpen ble foretatt i ungdomsmøtet, sier pastor Ulf Magne Løvdahl og fortsetter med å fortelle at hele menigheten var invitert. han synes det var viktig at også de  andre ungdommene kunne se og oppleve en bibelsk dåp. James P. Crockett fra Bible Baptist Chuch, Hendersonville, Tennessee,  menigheten har besøk av et team derfra, deltok i dåpshandlingene.

– Denne høsten har vi invitert til temamøter om himmelen, fortsetetr Løvdahl. han forteller at  alle husstander i Oppdal og Rennebu (som ikke har reservert seg mot uadressert reklame) har mottatt en brosjyre med oversikt over møtene.  Man kan velge om man vil delta på alle samlingene, og på den måten få med seg hele bredden i hva Bibelen sier om himmelen, eller om man vil velge ut de emner som interesserer mest.

– Det har vært mange nye ansikter innom så langt i himmelserien, sier han og smiler fornøyd over at det på kveldsmøtene har vi vært mer enn dobbelt så mange som det har pleid å være.

Talene om himmelen kan du høre her

 

 

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Dåp og himmellengsel i Oppdal

Dåp i Langesund

Tags: , , ,

Dåp i Langesund


ndag 1. juni var det dåpsgudtjeneste i Langesund Baptistmenighet.

Av Roger Dahl

– Gammelpastoren, Kjell Holtet, kom på besøk for å døpe og tale, forteller  fungerende pastor Maung Maung.
Han forteller til nettstedet baptist.no at en først hadde møte ute på stranda nedenfor Langesund Bad, og hadde dåp  der. Så reiste en til kirka og fortsatte gudstjeneste.

– Det var så flott, både gudstjenesten og været., sier maung Maung og forteller at guttene som ble døpt heter Steven Bawi Tlung og John Bawi Tlung.

Langesund Baptistmenighet annonserer for tiden etter ny pastor.

Share

Posted in Fra bladetKommentarer er skrudd av for Dåp i Langesund

Rapporterer om framgang!

Tags: , ,

Rapporterer om framgang!


Statistikkopplysningene fra menighetene er samlet. De viser at det også i 2013 var vekst i baptistsamfunnet, slik det har vært de senere årene. Bildet er fra en dåpshandling hos Bykirka i Lillehammer. en menighet som ble tatt opp i kirkesmfunnet i 2013. 

Av Roger Dahl

I fireårsperioden fra 2010 til 2013  forteller tallene om vekst i antall menigheter, i tallet på døpte medlemmer, jurdiske medlemmer og i dåpstallene.

I 2013 ble det rapportert om  142 dåpshandlinger. i 2012 var tisvarende tall 138, i 2011 133 og i 2010 på 99 dåpshandlinger.  Tilsvarende har medlemsutviklingen gått fra 5945 i 2010 til 6560 i 2013. I 2012 var tallet 6380 og 20111 6158 døpte medlemmer.

Det innrapporterte tallet for juridiske medlemmer  har økt fra 11 217 i 2010, til 11609 i 2011, 11810 i 2012 og 12022 juridiske medlemmer i 2013.

Antall menigheter har også økt år for år i den samme perioden. Fra 89 i 2010 til 97 ved utgangen av 2013.

 

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Rapporterer om framgang!

Arkiv

BLINK 2015

Arrangementer neste 14 dager

There are no upcoming events.

View Calendar

Annonser

Reklame her!