Tag Archive | "HLT"

Avgangskull på 24 studenter ved Høyskolen for Ledelse og Teologi

Tags:

Avgangskull på 24 studenter ved Høyskolen for Ledelse og Teologi


Det sjette kullet som graduerer fra skolen, i dens unge historie, er rekordstort.

Hele 24 studenter fullførte i vår Bachelor i Ledelse og Teologi.
Elleve av graduantene er av skolens første kull med internasjonale studenter som begynte på skolens nyoppstartede engelsk språklig Bachelor i Ledelse og Teologi for tre år siden.
Høyskolen for Ledelse og Teologi hadde sin offisielle avslutning av skoleåret torsdag 22 mai  i Bærum Baptistkirke.

 

Share

Posted in NyheterKommentarer av

Veksten gir livskraftig miljø

Tags: ,

Veksten gir livskraftig miljø


Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT) har doblet studenttallene fra i fjor til i år, i følge avisen Dagen. Inneværende år har skolen registrert 363 studenter.

Av Roger Dahl

Dette er kjempegledelig. Baptistenes Teologiske Seminar, som denne skolen springer ut i fra, hadde våren 2004 rapport inn åtte studenter totalt sett. Da er dette en veldig god vekst. Vi opplever at vi har fått et mye mer livskraftig miljø, både med flere ansatte og med mange studenter. Og jeg tror at studiemiljøet på HLT har blitt mye rikere, sier rektor Kai Tore Bakke til Dagen.

I følge Dagen forklarer Bakke den store veksten med tre hovedårsaker: Kjennskap, engelskspråklig tilbud og desentralisering.

HLT er eies av norske baptister og pinsevenner.

Les mer om den eventyrlige veksten

Share

Posted in NyheterKommentarer av

Har du lyst å være ungdomsarbeider i Tromsø?

Tags: , , ,

Har du lyst å være ungdomsarbeider i Tromsø?


Tromsø Baptistmenighet ønsker å tilsette ungdomsarbeider i inntil 25 prosent stilling. Leilighet sentralt i tromsø stilles til rådighet og mulighet for å kombinere med praksisplass for studenter ved Høyskolen for Ledelse og Teologi er mulig.

Se utlysning under stilling ledig

Share

Posted in NyheterKommentarer av

Fire baptister fullførte studier ved Høyskolen

Tags:

Fire baptister fullførte studier ved Høyskolen


Det var fullsatt i Bærum Baptistkirke da rektor Kai Tore Bakke tok avskjed med de tretten studentene som avsluttet sin Bachelor-utdannelse i ledelse og teologi .

Av Roger Dahl

De fire baptistene var Thomas Birkeland, Inger-Lise Salvesen, Omid Kochkarov og Mary H Sui. I graduasjonshøytiden ble studentene som avsluttet sine studier ved Høyskolen for Ledelse og Teologi, og alle andre utfordret på kallet til tjeneste og kallet til liv med Gud, som den viktigste prioriteten.

Rektor Kai Tore Bakke utfordret studentene til å gå ut for å «være» Kristus for alle dem som ikke er kristne.

Høyskolen for Ledelse og Teologi passerte i vinter en milepel da det for første gang var registrert over 200 studenter, inklusive samarbeidsprosjekter i Sverige og Latvia, studenter som tar et eller flere fag, og bachelorstudiene i ledelse og teologi på norsk og engelsk.

Share

Posted in NyheterKommentarer av

Slutter som rektor

Tags: , ,

Slutter som rektor


Kai Tore Bakke, som til sommeren  slutter som rektor ved Høyskolen for Ledelse og Teologi har vært i stillingen siden skolen ble etablert i 2008. Han har før det vært lærer ved Baptistenes Teologiske Seminar, og fra 2006 rektor.

Bakke tok som rektor ved Seminaret fatt på arbeidet med å etablere den nye høyskolen, og Pinsemenigheten Filadelfia Oslo gikk inn som forpliktende samarbeidspartner med baptistene. Skolen er en naturlig videreføring av Baptistenes Teologiske Seminar, som i november feirer sitt 100-årsjubileum. Skolen ar hatt en eventyrlig utviikling deisse årene, og har nå 125 registrerte studenter.

Bakke opplyserat det ikke ligger noen form for dramatikk i dette, men at årsakene til oppsigelsen ligger i slitasje ved mange års pendlingmellom familien på Hamar og jobben i Oslo.

Share

Posted in NyheterKommentarer av

Baptistenes Teologiske Seminar jubilerer!

Tags: , , ,

Baptistenes Teologiske Seminar jubilerer!


Skolesenteret på Stabekk er rammen rundt 100-årsjubileet, som begynner med fagdag om dåp og medlemskap lørdag 6. november, fortsetter med festmiddag samme kveld og avsluttes med gudstjeneste i Bærum Baptistkirke søndag 7. november. Der taler rektor Kai Tore Bakke og studentene deltar.

For 100 år siden var det ildsjeler som brant for å utruste mennesker til tjeneste i Guds rike. De var handlekraftige og ut i fra svært begrensede ressurser satset de i tillit til Gud og startet Baptistsamfunnets egen Misjonsskole.

Misjonsskolen har siden den tid vært i utvikling, men fokuset har vært det samme: utruste til tjeneste! Misjonsskolen ble til Baptistenes Teologiske Seminar (BTS) og i dag er BTS eier av Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT) sammen med Pinsebevegelsen.

HLT opplever spennende tider og har i BTS sitt jubileumsår over 100 registrerte studenter! Utvikling og vekst preger skolen i dag. Det takker vi Gud for!
I takknemlighetens tegn arrangerer vi jubileumshelg 6. – 7. nov. 2010 på skolesenteret. Lørdag er det fagdag med temaet dåp og medlemskap og jubileumsmiddag på kvelden. Søndag er det Festgudstjeneste.
Share

Posted in NyheterKommentarer av


Arkiv

BLINK 2014

Arrangementer neste 14 dager

There are no upcoming events.

View Calendar

Annonser

Reklame her!