Tag Archive | "Vikna Baptistmenighet"

Den dagen ble fire døpt, og fem lagt til menigheten…

Tags: ,

Den dagen ble fire døpt, og fem lagt til menigheten…


Det var flott å feire kirkens fødselsdag med dåp og medlemsopptakelse, rapporteres det fra pastor Anne Marie Søderqvist.

Første pinsedag ble en stor dag for Vikna Baptistmenighet.  Fire personer ble døpt, tre menn i sin beste alder og ei ung jente. Disse fire sammen med pastor Anne Marie Søderqvist, som forrettet dåpshandlingen, f.v.  Åge Hatland, Kjetil Winje, Jan Otto Walaunet og Miriam Sandø.

 

Vikna Baptistmenighet skal i slutten av august markere at pastor Anne Marie Søderqvist blir pensjonist. Hun blir boende på Rørvik videre og menigheten er i prosess med å finne hennes etterfølger som pastor.

Medlemsopptakelse

Etter dåpen ble alle fire ønsket velkommen i menigheten sammen med Marit Sande, som er døpt før.

 

 

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Den dagen ble fire døpt, og fem lagt til menigheten…

Ser fremover med forventning og tro, og nyrestaurert kirke

Tags: , , ,

Ser fremover med forventning og tro, og nyrestaurert kirke


Pastor Anne Marie Söderquist i Vikna Baptistmenighet kan denne våren rapportere om både dåp, medlemsopptak, og god oppslutning om menighetens Alphakurs-satsning.
– Vi opplever en god og positiv tid her i menigheten, det er godt møtebesøk også av ikke medlemmer, sier pastor Anne Marie og forteller om et interessant og givende Alphakurs, med mange godt voksne personer som deltakere.
– Flere av de er blitt faste møtebesøkende. Det er det niende Alphakurset som arrangeres i menigheten, sier Anne Marie Söderquist.
Hun forteller at første påskedag var en riktig høytidsdag med barnevelsignelse, dåp og medlemsopptak. Det var Marius Hellesø som ble velsignet og Rita Østevik som ble døpt og ønsket velkommen til menigheten.En vel 40 år gammel kvinne som har flyttet til Rørvik. Det var fullsatt kirke, mange hadde ikke vært innom kirkedørene før, og aldri sett baptistisk dåp før.
– Konfirmantundervisningen har sin avslutning den 12. mai med tre ungdommer, sier pastor Anne Marie Söderquist og avslutter med å understreke at både hun og menigheten ser fremover med forventning og tro.
Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Ser fremover med forventning og tro, og nyrestaurert kirke

Alpha-kurs ga mennesker en ny start

Tags: , ,

Alpha-kurs ga mennesker en ny start


– Vi har nettopp avsluttet et berikende Alpha-kurs for båre ledere og deltagere. Det beste er at noen tok personlige valg for tro og dåp, heter det i en gladmelding fra Vikna Baptistmenighet.

Av Roger Dahl

– Søndag 20. mai døptes to av de unge. 17 årige Linn Karin  Ramfjord og Andreas Sveen. Vi tror det kommer flere til som ønsker å bli  døpt, sier pastor Anne marie Söderquist fra Vikna baptistmenighet, og legger til:

– Vi er takknemmlig til Gud for det vi får med om i  menigheten nå. Nye Alpha-kurs er, etter ønske fra deltagerne, under  planlegging til høsten.

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Alpha-kurs ga mennesker en ny start

Eldste baptisten i Norge

Tags:

Eldste baptisten i Norge


Vi har fått klar melding om at Klara Hatland er den eldste baptisten i Norge, etter at vi for noen uker siden skrev om Haldis Øvergaard og utropte hennr til å være eldst.

Klara Hatland, som tilhører Vikna Baptistmenighet, fylte 100 år i 20. juni  i fjor. Vi tror vi er på den sikre siden nå, men om noen skulle være eldre bøyer vi oss i dyp beundring over levd lev o usedvanlig god helse.

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Eldste baptisten i Norge

Tirsdag er vi i gang

Tags: ,

Tirsdag er vi i gang


Tirsdag 5. juli begynner sommerfesten og landsmøtet til Det Norske Baptistsamfunn. Nærmere 400 tilreisende vil sammen med det lokale kristenfolket være med å sette preg på kystbyen Rørvik.

Nettstedet baptist.no vil være oppdatert hver dag, slik at stemningen og opplevelsen av fellesskap kan deles. Enten det er forkynnelse av gode predikanter som Egil Svartdahl, det er god og inspirerende lovsang, eller det er et godt vitnesbyrd som kan deles.

Følg med på nettstedet gjennom sommerfestuka for å vite hva som skjer.

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Tirsdag er vi i gang

Se årets sommerfestby fra sjøsiden

Tags: ,

Se årets sommerfestby fra sjøsiden


Lørdag kveld kl 20.30 kan du se Rørvik fra sjøsiden på TV. Da kommer NRK dit med hurtigruteprogrammet som startet i går, og følger leden helt nord til Kirkenes. Da er et mulig å se sommerfestbyen fra sjøsiden, og det blir sikkert også noe å se av folkelivet på Rørvik.

Ivar Pedersen, som er leder av den lokale hovedkomiteen på Rørvik, er en ekte hurtigruteentusiast, så om en ser god etter er det sikkert mulig å se han på kaia.

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Se årets sommerfestby fra sjøsiden

Meld deg på sommerfesten nå

Tags: ,

Meld deg på sommerfesten nå


Sommerfesten er i år lagt til Rørvik i Nord Trøndelag. I tillegg til mange flott naturopplevelser kan vi invitere til godt fellesskap og et spennende og utfordrende program.

Da Rørvik er et forholdsvis lite sted er det noen begrensninger når det gjelder overnattingskapasitet, men det er enda rom for dem ønsker det. Og lokal leder for arrangementet, Ivar Pedersen i Vikna Baptistmenighet kommer med denne oppfordringen:

– Hvis du ennå ikke har meldt deg på; ikke vent! Ennå har vi ledige plasser for overnatting, men det skrumper inn for hver dag. Her gjelder “først til mølla”-prinsippet. Hotellet på Kolvereid, ca. 2 mil fra Rørvik, har ennå ledig kapasitet. Da kan du ringe 74382550 og bestille selv.

Er du av dem som har reservert overnattingsplass tidligere, men ikke har meldt deg på; send inn påmelding og betal påmeldingsgebyret så snart som mulig. Dermed slipper vi å spekulere på om noen av dere som har reservert, ikke kommer.

Les mer om sommerfesten

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Meld deg på sommerfesten nå

Gode nyheter fra Rørvik

Tags: , , ,

Gode nyheter fra Rørvik


Årets sommerfestverter kunne feire påske med å glede seg over nye medlemmer. På nettsidene til Vikna Baptistmenighet sies det slik:

Det begynte allerede palmesøndag, da det var barnevelsignelse på Dina Sofie Gaasvær Moen.

Langfredag var det igjen barnevelsignelse; denne gang på Jonas Hellesø og Nathalie Laugen.

Langfredag var det også dåp og medlemsopptakelse. Erling Laugen ble døpt, og ble ønsket velkommen i menigheten sammen med Alf Magnar Hellesø.

Påskeaften toppet det hele seg med ny dåp og medlemsopptakelse. Haldis Hansen og Bjørg Pettersen ble døpt, og ønsket velkommen i menigheten sammen med Marianne Kokovina.

Menigheten er altså velsignet med tre nye menighetsbarn og fem nye voksne medlemmer!

Vær med i forbønn for både de voksne, barna og familiene deres!

Share

Posted in NyheterKommentarer er skrudd av for Gode nyheter fra Rørvik

Arkiv

BLINK 2015

Arrangementer neste 14 dager

There are no upcoming events.

View Calendar

Annonser

Reklame her!